ساخت انواع كباب پز تابشي و تجهيزات رستوران ساخت انواع كباب پز تابشي و تجهيزات رستوران .

ساخت انواع كباب پز تابشي و تجهيزات رستوران

فر ريلي پيتزا تابشي

فر ريلي پيتزا شيدپخت با سيستم حرارتي تابشي كه توسط شركت خلاق دما گستر اراك طراحي و ساخته شده است. مصرف كم گاز، سرعت پخت بالا از مزايا و ويژگي هاي فر پيتزا ريلي شيدپخت است.


فر پيتزا ريلي – تجهيزات پخت فست فود :
به منظور پخت بهتر ، سريعتر و آسانتر پيتزا ، هات داگ تنوري و سيب زميني تنوري دستگاه پيتزا ريلي مورد استفاده قرار مي گيرد. فر پيتزا ريلي شيدپخت به پخت يكنواخت پيتزا و آبدار كردن آن كمك زيادي مي كند؛ زيرا گرما را به طور يكنواخت به تمام سطوح پيتزا مي‌تاباند و براي پخت بهتر، نيازي به برشته كردن پيتزا نيست. به علاوه اينها، تعداد پيتزاي پخته شده در روز با فر پيتزا ريلي افزايش چشمگيري خواهد داشت.


برچسب: فر ريلي پيتزا،فر پيتزا،فر تابشي پيتزا،فر پيتزا ريلي،فر ريلي تابشي پيتزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۲:۳۳ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)

فر پيتزا ريلي هواي گرم

فر پيتزا ريلي با تكنولوژي گردش هواي گرم بالاترين كيفيت پخت را به ارمغان مي آورد، اين تكنولوژي در فر هواي گرم را به وسيله يك فن از روي كوره گرفته و به وسيله هاي كانالهاي مربوط به محفظه پخت ميرساند و از مهترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي و مورد استفاده در رستوران ها و فست فودها ميباشد.
همين فن هوايي كه به علت پخت كاهش پيدا كرده را دوباره به روي كوره بر گردانده و به دماي پخت مطلوب باز گردانده و به چرخه پخت باز ميگرداند.
اين عمليات باعث ميشود كه هواي گرم هدر نرود و مصرف انرژي به صورت محسوسي كاهش پيدا كند .
در اين دستگاه سيستم به گونه اي طراحي شده كه گاز حاصل از سوخت به وسيله يك خروجي از محفظه پخت خارج شود و اين امر باعث ميشود كه طعم واقعي پيتزا حفظ شود.


برچسب: فر ريلي پيتزا،فر پيتزا،فر تابشي پيتزا،فر پيتزا ريلي،فر ريلي تابشي پيتزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۵۹:۳۰ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)

يخچال كبابي

يخچال كبابي بدنه استيل دو درب

يخچال و فريزر يكي از تجهيزات اصلي در گروه تجهيزات نگهداري مواد غذايي در رستوران ها، تالار هاي پذيرايي، فست فود ها، كبابي ها و كترينگ ها و ديگر فروشگاه هاي عرضه غذا و مواد غذايي مي باشد.


كيفيت موتور، كم مصرف بودن، عايق بودن از ويژگي هاي مهم هر يخچال و فريزر فروشگاهي و صنعتي مي باشد. يخچال هاي صنعتي در مدل هاي مختلف جهت كاربري هاي مختلف طراحي و توليد مي گردد. از انواع مختلف يخچال و فريزر صنعتي مي توان به يخچال ويتريني، يخچال ايستاده تك درب و دو درب، يخچال كبابي، فريزر ايستاده، فريزر با درب شيشه از بالا و … اشاره كرد. گاهي اوقات در بازار يخچال ها با اندازه و ابعادشان شناسايي مي شوند. بعنوان مثل يخچال يك متري ، ۱/۵ متري و …


برچسب: يخچال كبابي،يخچال و فريزر،يخچال فروشگاهي،يخچال ويتريني،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۵۷:۵۳ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)

كباب پز تابشي كشويي

كباب پز تابشي كشويي مدل الماس شيدپخت با ظرفيت پخت همزمان 40 سيخ كوبيده براي پخت انواع كباب كوبيده براي رستوران ها و كبابي ها، آشپزخانه هاي صنعتي در شركت ها و بيمارستانها در شركت خلاق دما گستر اراك (شيدپخت) طراحي و به توليد انبوه رسيده است.


مزاياي كباب پز تابشي شيدپخت

در كباب پز تابشي، حرارت لازم براي پخت كباب توسط مشعل هاي تابشي تامين مي گردد. مشعل هاي تابشي گاز را با حداكثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سراميك هاي مشعل مي شود و در نهايت حرارت 300 درجه سانتيگراد بطور يكنواخت بر روي گوشت كباب كه در پايين مشعل قرار گرفته اند تابيده مي شود، به دليل تابشي بودن، حرارت به عمق گوشت نفوذ كرده و كباب مغز پخت و آبداري آماده مي گردد. در زير كباب ها سيني آبي تعبيه شده كه از ريختن روغن گوشت بر روي سطوح داغ جلوگيري كرده و به همين دليل دود در كباب پز تابشي توليد نمي شود بنابراين گاز Co2 بر وري كباب ننشسته و كباب سالم و بهداشتي آماده مي گردد.

در كبابپز ريلي شيدپخت، ميز قرار گيري سيخ ها بصورت ريلي (كشويي) بيرون آماده و اپراتور مي تواند به آساني كباب ها بر روي ميز چيده و در نهايت با نيروي خيلي كم كباب ها را زير مشعل قرار دهد. كباب ها توسط آشپز گردانده شده و به دليل حرارت بالا، كباب ها در مدت كمي آماده مي گردند. يكنواخت بودن حرارت در اين كباب پز موجب يكدست پخته شدن كباب ها مي گردد.


برچسب: كبابپز تابشي،كباب پز تابشي،كباب پز تابشي كشويي،كباب پز تابشي ريلي،كباب پز تابشي صنعتي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۵۵:۴۱ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)

كباب پز تابشي سالاماندر

كباب پز تابشي سالاماندر روميزي شيدپخت با ظرفيت پخت همزمان 10 سيخ كوبيده براي پخت انواع كباب و ماهي كباب، استيك، همبرگر و .. براي رستوران ها و كبابي ها، جگركي ها در شركت خلاق دما گستر اراك (شيدپخت) طراحي و به توليد انبوه رسيده است.

  

مزاياي كباب پز تابشي شيدپخت

در كباب پز تابشي، حرارت لازم براي پخت كباب توسط مشعل هاي تابشي تامين مي گردد. مشعل هاي تابشي گاز را با حداكثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سراميك هاي مشعل مي شود و در نهايت حرارت 300 درجه سانتيگراد بطور يكنواخت بر روي گوشت كباب كه در پايين مشعل قرار گرفته اند تابيده مي شود، به دليل تابشي بودن، حرارت به عمق گوشت نفوذ كرده و كباب مغز پخت و آبداري آماده مي گردد. در زير كباب ها سيني آبي تعبيه شده كه از ريختن روغن گوشت بر روي سطوح داغ جلوگيري كرده و به همين دليل دود در كباب پز تابشي توليد نمي شود بنابراين گاز Co2 بر وري كباب ننشسته و كباب سالم و بهداشتي آماده مي گردد.

در كبابپز سالاماندر (آسانسوري) شيدپخت، اين امكان تعبيه شده كه ارتفاع ميز قرار گيري سيخ ها كم و زياد شود بعبارت ديگر فاصله كباب ها تا مشعل مي تواند تغيير كند، اين ويژگي باعث شده تا بتوان با اين كباب پز علاوه بر پخت انواع كباب و جوجه كباب، ماهي كباب، استيك، همبرگر را نيز آماده كرد. به همراه كباب پز يك عدد شلف فولادي آبكاري شده نيز ارائه مي گردد كه براحتب ماهي و گوشت استيك بر روي ان گريل مي گردد.


برچسب: كبابپز تابشي،كباب پز تابشي،كبابپز تابشي سالاماندر،كباب پز تابشي سالاماندر،كباب پز تابشي صنعتي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۵۰:۵۷ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)

كباب پز تابشي

كباب پز تابشي اتوماتيك زمرد با ظرفيت پخت 1000 سيخ در ساعت از پر طرفدار ترين كباب پز هاي اتوماتيك شيدپخت است. كبابپز صنعتي زمرد مناسب براي تالارهاي پذيرايي و آشپزخانه هاي صنعتي است كه در هر وعده غذايي بيش از 1000 پرس سرو مي كنند.


نحوه عملكرد كباب پز تابشي اتوماتيك زمرد شيدپخت

كباب پز صنعتي زمرد (1000 سيخ در ساعت) به نحوي طراحي و ساخته شده كه جهت حركت سيخ هاي كباب در هنگام ورود به كباب پز، خلاف جهت حركت حرارت مي باشد بدين ترتيب كه سيخ ها در بخش ورودي دستگاه بر روي قلاب هاي مخصوص قرار گرفته و گوشت خام كه داراي درجه حرارت محيط مي باشد، در هنگام ورود به كباب پز وارد داغ ترين نقطه كباب پز ميشود و بواسطه انتقال حرارت سريع يك لايه سخت روي كباب تشكيل مي گردد. اين لايه مانع خروج رطوبت، تيامين يا ويتامين ب و ساير مواد مغذي و معطر از كباب مي گردد. در ادامه كبابها وارد نواحي با درجه حرارت پائين تر مي گردد و در نتيجه حرارت با يك گراديان يا شيب حرارتي ثابت و يكنواخت از سطح داغ كباب به داخل آن منتقل شده و موجب پخت كامل يا مغز پخت و يكنواخت كباب مي گردد. لذا اين روش موجب بالا بودن كيفيت غذايي كباب پخته شده با كباب پز تابشي شيدپخت مي شود. در نهايت كباب هاي پخته شده بطور اتوماتيك بدون دخالت كارگر در سيني خروجي تخليه مي گردد.


برچسب: كبابپز تابشي،كباب پز تابشي،كباب پز تابشي اتوماتيك،كبابپز تابشي اتوماتيك،كباب پز تابشي صنعتي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۴۷:۵۷ توسط:محمد معطي موضوع: نظرات (0)